Nummitupa

Nummitupa on talkoovoimin rakennettu ja 1954 juhlallisesti käyttöön vihitty Vihtijärven VPK;n omistama seurojentalo, Vihtijärven kylässä, Vihdissä .  Rakennus sijaitsee rauhallisella mäellä,   kauniin mäntymetsän keskellä. Pihapiirissä on iso parkkialue ja urheilukenttä . Talossa on sopivat tilat niin suurien kuin pienempienkin tilaisuuksien pitämiseen. Ravintolaan saa katettua tunnelmallisen tilan 50-60 hengelle ja huomattavasti suurempaan saliin sopii 160-200 henkeä . Yläkerrassa on lisäksi tilava parvi, jossa istumapaikat penkeillä 80-100 hengelle. 2021 uusitussa keittiössä hyvä varustus ruuan valmistamiseen, lämpimänä ja kylmänä pitämiseen sekä astioiden pesuun. Kahviastiasto 150 hengelle ja 15 litran perkolaattori vuokrattavissa.


Tiedot

Perustiedot

Huoneistoala
Henkilömäärä 440

Tilat

Huoneet/salit Sali ( myös tilava näyttämö), ravintola, tilava parvi, eteinen narikkatilalla.
WC Eteistilan yhteydessä naisten ja miesten wc
Muuta

Keittiö uusittu 2021. Iso rauhallinen piha-alue. Hyvät liikenne yhteydet; noin 30 minuutin ajomatka mm. Vihti, Karkkila, Hyvinkää, Kehä III, Riihimäki.


Palvelut ja varusteet

Lämmitys Kyllä
Sähkö Kyllä
Vesi Kyllä
Viemäri Kyllä
Keittiö/ keittomahdollisuus Kyllä
Muuta
Koko talon vuokra viikonlopun pe klo. 16.00- su 15.00, 440€, lyhyempiä vuokra-aikoja ja pienempiä tiloja myös saatavissa. www.nummitupa.fi / vuokraus Tiedustelut ja vuokraus; talonmies-vahtimestari Riitta Stenbacka 045 2579271

Vuokrattavissa

Vuodenaika Ympäri vuoden
Arkisin Kyllä
Viikonloppuisin Kyllä
Päivällä Kyllä
Illalla Kyllä

Lisäpalvelut

Sijainti

SILMU-kylät Leader SILMU Maaseuturahasto Leader