Traditionscentrum Kuggom – Perinnekeskus Kuggom

Päärakennus – Huvudbyggnaden

Perinnekeskus Kuggom tarjoaa tiloja, ruokailua ja majoitusta isojen ja pienempien ryhmien tarpeisiin. Keskuksessa voi järjestää muun muassa erilaisia leirejä, kursseja, kokouksia, seminaareja ja juhlia. Keskus tarjoaa myös verstas- ja työtilaa erilaisiin tarpeisiin kuten muun muassa tekstiili- ja kudontatöille, puu- ja metallitöille, sekä ateljeetilaa taiteilijoille.

Traditionscentrum Kuggom erbjuder utrymmen, traktering och inkvartering för större och mindre grupper. Vid centret kan ordnas läger, kurser, möten, seminarier och fester av olika slag. Centret erbjuder även verkstads- och arbetsutrymmen för olika behov bl.a. textil- och vävarbeten, trä- och metallarbeten, samt ateljéutrymme för konstnärer.


Tiedot

Perustiedot

Huoneistoala
Henkilömäärä 120

Tilat

Huoneet/salit Juhlasali sekä muita pienempiä ryhmätiloja – Festsal samt övriga mindre utrymmen för grupper av olika slag
WC Useita – Flera
Muuta

Juhlasali on monipuolinen tila, joka soveltuu mm. luentotilaksi, kulttuuritoimintaan ja erilaisiin juhliin. Saliin mahtuu 120 henkilöä ja sitä voi muokata pöytien ja tuolien avulla sopivaksi eri tilaisuuksiin, esim. luentosali pelkillä tuoleilla tai työpöydillä osanottajille tai juhlasalina katetuilla pöydillä. Kalustamatta sali toimii mainiosti harjoitustilana draamatuotannoille tai tanssille.​ ​Tilassa on kiinteä videoprojektori, joka soveltuu luentotarkoitukseen mutta on myös tarpeeksi tehokas elokuvaesityksille. Tarvittaessa saliin saa myös äänentoistolaitteet kahdella langattomalla mikrofonilla. Salissa on erittäin hyvä akustiikka --- Festsalen är ett mångsidigt utrymme, som lämpar sig för t.ex. föreläsningar, kulturella aktiviteter och festligheter. Salen rymmer ca 120 personer och kan med hjälp av stolar och bord möbleras för olika ändamål. T.ex. som föreläsningssal med eller utan arbetsbord för deltagare eller som festsal för sällskap vid dukade bord. Omöblerad fungerar salen som övningsutrymme för t.ex. dramaproduktioner och dans. I utrymmet finns videoprojektor och duk, som lämpar sig för föreläsningsbruk, men som också är tillräckligt effektiv för filmförevisningar. På begäran kan salen utrustas med ljudåtergivningsanläggning med två trådlösa mikrofoner. Salen har en mycket bra akustik.


Palvelut ja varusteet

Lämmitys Kyllä
Sähkö Kyllä
Vesi Kyllä
Viemäri Kyllä
Keittiö/ keittomahdollisuus Kyllä
Muuta
Catering, majoitus, inkvartering

Vuokrattavissa

Vuodenaika Ympäri vuoden
Arkisin Kyllä
Viikonloppuisin Kyllä
Päivällä Kyllä
Illalla Kyllä

Lisäpalvelut

Sijainti

Traditionscentrum Kuggom – Perinnekeskus Kuggom

SILMU-kylät Leader SILMU Maaseuturahasto Leader